Appareils et accessoires
Vegan bean burger
Prép. 20min
Total 1h 20min
4 pieces
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves2
-
onions cut into halves120 g
-
oat flakes50 g
-
canned kidney beans drained (weight after draining)265 g
-
½ - 1 tsp red chilli saucesambal oelek½ - 1 tsp
-
mustard2 tsp
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
755 kJ /
180 kcal
Lipides
5 g
Fibre
8.1 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Burger time
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Mixed mushroom burgers
50min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Breakfast sausages
1h 5min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Black Bean Walnut Patties
35min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Chili non Carne
1h
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Pulled BBQ jackfruit
25min