Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
TM6 TM5 TM31

Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli

3.6 (21 évaluations )

Ingrédients

  • 600 - 700 g cod fillets, skinless
  • 120 g cornbread, cut in pieces
  • 50 g pitted green olives
  • 20 g olive oil, plus extra for brushing and drizzling
  • 125 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 30 cherry tomatoes on the vine
  • 10 g orange juice
  • 1 tsp balsamic vinegar
  • ½ tsp sweet paprika
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 750 g water
  • 600 - 650 g new potatoes, halved (2-3 cm)
  • 400 g tenderstem broccoli, rinsed

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1304.8 kJ / 311.9 kcal
Protides
25.7 g
Glucides
37.3 g
Lipides
7.3 g
Graisses saturées
1.1 g
Fibre
5.7 g
Sodium
552 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives