
Appareils et accessoires
Puy Lentil and Sausage Casserole
Prép. 5min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
oil for frying
-
raw sausages (approx. 600 g)6
-
onions quartered80 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
garlic cloves2
-
dried Puy lentils250 g
-
water650 g
-
clove1
-
fresh thyme leaves only, to taste3 - 4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
mustard for serving
Infos nut. par 1 portion
Calories
364 kcal /
1523 kJ
Protides
21.1 g
Lipides
24.8 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Comforting Stews
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande

Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande