Lasagne with Vegetable Ragu

Lasagne with Vegetable Ragu

4.2 25 évaluations
Prép. 10min
Total 1h 10min
6 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    200 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
Vegetable Ragu
  • onions quartered
    150 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • courgettes cut in pieces (5 mm)
    300 g
  • carrots peeled, cut in pieces (5 mm)
    300 g
  • celery stalks cut in pieces (5 mm)
    100 g
  • dry white wine
    100 g
  • tinned chopped tomatoes
    500 g
  • fine sea salt
    15 g
  • ground black pepper
    1 pinch
Béchamel
  • whole milk
    1000 g
  • unsalted butter cut in pieces
    80 g
  • plain flour
    100 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground nutmeg to taste
    1 - 2 pinches
Finalisation
  • dried lasagne pasta sheets (10 x 20 cm)
    250 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1852.8 mg
Protides 27 g
Calories 2719.3 kJ / 650.5 kcal
Lipides 32.7 g
Fibre 5.8 g
Graisses saturées 16.8 g
Glucides 64.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...