Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts

Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts

4.6 15 évaluations
Prép. 35min
Total 1h 5min
3 portions

Ingrédients

  • mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
    50 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • onions quartered
    50 g
  • ripe tomatoes (Ø 5-6 cm)
    1300 g
  • fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
    100 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh mint leaves
    10 - 12
    1 tsp dried mint
  • fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing
    4 - 5 sprigs
  • white long grain rice
    75 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
    20 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 392 kcal / 1644 kJ
Protides 11 g
Lipides 22 g
Glucides 33 g
Fibre 9.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...