Appareils et accessoires
Apples with Cider Sabayon Sauce
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
Steamed Apples
-
dessert apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), peeled and cored4
-
lemon juice2 - 3 Tbsp
-
water500 g
Cider Sabayon Sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5 g
Calories
969 kJ /
232 kcal
Lipides
6 g
Fibre
2.7 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great Taste On Every Level
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Crab Briks
35min
Salmon Tartare
25min
Creamed spinach
15min
Mayonnaise
5min
Mini Choux with Strawberries
2h 10min
Brioche
5h
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Cheesecake (baked)
7h 20min
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min