Appareils et accessoires
Groene pannenkoeken met ham en kaas
Prép. 40min
Total 55min
10 stuks
Ingrédients
Pannenkoeken beslag
-
bloem250 g
-
melk500 g
-
olijfolie15 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en uitgeknepen200 g
-
olijfolie plus extra om te bakkeng
Vulling
-
middelharde kaas in stukken (bv. Cheddar)200 g
-
gekookte ham in stukken (3 cm)180 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
14.5 g
Calories
1057 kJ /
253 kcal
Lipides
11.7 g
Glucides
22.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Rucola taart
Pas d’évaluation
Snelle Thaise kipcurry
40min
Skelethoofden
5h
Asperge-langoustine terrine
10h
Runderpastei met bier
1h 40min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Hot dogs
35min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Aardappelgoulash
1h
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h