Venezuelan Shredded Chicken with Arepas

Venezuelan Shredded Chicken with Arepas

4.4 39 évaluations
Prép. 25min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

Arepas Dough
  • precooked maize flour (e.g. Harina Pan)
    280 g
  • water
    410 g
  • fine sea salt to taste
    1 ½ - 2 tsp
Venezuelan Shredded Chicken and Arepas
  • fresh coriander plus extra leaves for garnish
    5 sprigs
  • onion
    40 g
  • red pepper (approx. 150 g), cut in pieces
    1
  • garlic cloves
    4
  • pickled capers
    2 tsp
  • plum tomato cut in pieces
    1
  • fine sea salt to taste
    1 ½ - 2 tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ - 1 tsp
  • olive oil
    30 g
  • chicken breast fillets, skinless cut in bite-size pieces
    560 g
  • sherry
    80 g
  • olive oil for frying

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 39 g
Calories 2325 kJ / 556 kcal
Lipides 18 g
Fibre 7.7 g
Glucides 49 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...