Peruvian Ceviche
TM6 TM5

Peruvian Ceviche

4.4 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g water
  • 2 sweet potatoes, unpeeled (approx. 150 g each)
  • 150 g lime juice, freshly squeezed
  • 2 garlic cloves
  • 2 Tbsp coriander leaves, plus extra to garnish
  • 80 g red onion, 40 g thinly sliced
  • ½ habanero chilli, seeded
    ou ½ red chilli, seeded
  • 50 g clam juice (optionnel)
  • 4 ice cubes
  • 300 g fresh sea bass fillets, skinless, cubed (1 cm)
  • 300 g fresh salmon fillets, skinless, cubed (1 cm)
  • ½ tsp fine sea salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
947 kJ / 226 kcal
Protides
20 g
Glucides
13 g
Lipides
10 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives