Appareils et accessoires
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
Prép. 5min
Total 50min
32 pieces
Ingrédients
-
dried porcini mushrooms40 g
-
boiling water for soaking
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
water1100 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 Tbsp
-
quick polenta500 g
-
unsalted butter diced15 g
-
Gorgonzola diced (1 cm)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pieces
Protides
2.3 g
Calories
194 kJ /
46 kcal
Lipides
2.6 g
Glucides
2.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2h
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Potato and Vegetable Purée
40min
Torta Pasqualina
1h 50min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min