Appareils et accessoires
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Prép. 35min
Total 20h 45min
6 portions
Ingrédients
Gnudi
-
ricotta cheese1000 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg freshly ground (see tip)1 tsp
-
fine semolina for dusting
Sage Butter
-
unsalted butter diced150 g
-
fresh sage leaves20
-
lemon finely grated zest only½
-
toasted pine nuts50 g
-
water for cooking gnudi
-
fine sea salt1 tsp
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Protides
66 g
Calories
4477 kJ /
1077 kcal
Lipides
80 g
Glucides
21.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Hollandaise Sauce
15min
Tuna Poke Nachos
30min
Hollandaise Sauce
15min
Bordelaise Sauce
55min
Creamed Corn
30min
Tuna Tapenade
5min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9h 20min
Tuna Tartare
40min
Satay Turkey Skewers
45min
Chocolate Pecan Pie
1h 10min