Appareils et accessoires
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
Prép. 15min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
water1060 g
-
lime juice20 g
-
white fish fillets cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 Tbsp
-
coconut cream100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
pandan leaves (see tips)2 - 3
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
27 g
Calories
896 kJ /
213 kcal
Lipides
8 g
Fibre
5 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sri Lankan Feast
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Seafood Korma
40min
Palak Paneer
45min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Chickpea Sundal
6h 45min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min
Tarka Dal
9h 5min
Prawn Xacuti
1h 20min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Dhokla
30min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Keralan Fish Curry
30min