Appareils et accessoires
Thai Cucumber Salad (TM5)
Prép. 10min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (optionnel) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
690.5 mg
Protides
4.9 g
Calories
791.9 kJ /
189.3 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating (TM5)
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Courgetti Carbonara
40min
Lasagne-style Courgette Bake
2h 15min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1h 45min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Pas d’évaluation
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Vegan Summer Rolls
35min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5h 15min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5min