Avocado Pesto Orecchiette

Avocado Pesto Orecchiette

4.4 119 évaluations
Prép. 15min
Total 35min
6 portions

Ingrédients

  • water for cooking pasta
  • orecchiette pasta
    500 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • fresh basil leaves plus extra roughly chopped for garnishing
    20 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chillies halved, deseeded (if desired), to taste
    1 - 2
  • almonds
    60 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • avocados ripe, cut in pieces, plus 1 avocado sliced (1 cm) for garnishing
    2
  • freshly squeezed lemon juice
    40 g
  • olive oil
    50 g
  • ground black pepper
    2 pinches

Infos nut. par 1 portion

Calories 628 kcal / 2627 kJ
Protides 20 g
Lipides 33 g
Glucides 60 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...