Pasta and Chickpea Salad
TM6 TM5 TM31

Pasta and Chickpea Salad

4.3 (28 évaluations )

Ingrédients

Salad

  • 1200 g water
  • 10 g olive oil, plus 1 Tbsp
  • 2 tsp fine sea salt
  • 250 g dried pasta (e.g. penne)
  • 250 g cooked chickpeas
  • 200 g cherry tomatoes, quartered
  • 100 g watercress
  • 40 g mozzarella, diced (1 cm)

Vinaigrette

  • ½ fresh red chilli, deseeded if desired
  • 50 g olive oil
  • 20 g lemon juice
  • 15 g fresh parsley leaves
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1430 kJ / 342 kcal
Protides
10.1 g
Glucides
40.4 g
Lipides
15.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives