Appareils et accessoires
Kaya (coconut jam)
Prép. 10min
Total 1h 10min
1430 g
Ingrédients
Caramel syrup
-
white sugar100 g
-
hot water100 g
-
pandan leaves cut into strips (3 cm - see Tips)2 - 3
Jam
-
eggs5
-
egg yolks5
-
white sugar500 g
-
coconut milk400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1430 g
Sodium
435.1 mg
Protides
51 g
Calories
15359.1 kJ /
3670.9 kcal
Lipides
96.3 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
69.5 g
Glucides
624.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Pineapple Tarts
1h 30min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mantou buns
1h 30min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Homemade Pandan Kaya
55min
Egg Tarts
50min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Wholemeal Mantou
1h