
Appareils et accessoires
Feijoada (Bean and Meat Stew)
Prép. 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
water1750 g
-
pointed cabbage cut in strips600 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
tinned chopped tomatoes150 g
-
olive oil30 g
-
smoked bacon diced100 g
-
white wine150 g
-
dried bay leaf1
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
dried red chilli1
-
pork belly, boneless, skinless sliced100 g
-
pork spare ribs250 g
-
farinheira sausage1
-
chorizo sliced (approx. 100 g)½
-
black pudding (whole)200 - 250 g
-
tinned butter beans rinsed, drained1000 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
934 kcal /
3904 kJ
Protides
32 g
Lipides
70 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Portuguese Classics
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande