Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 orange, preferably organic, zest and juice
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
- 700 g water
- 400 g potatoes, cut in pieces
- 400 g courgettes, cut in slices (5 mm)
- 80 g butter, plus extra for greasing
- 4 fresh cod fillets, skinless (120-200 g each)
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
-
1
tsp anise seeds
ou 1 tsp dried fennel seeds - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 19 g
- Fibre
- 2.5 g
Recettes alternatives
Steamed rice
25 min
Basil pesto
10min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
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Baked spinach and eggs
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Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Boiled eggs
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Asian-style rice with eggs and vegetables
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