
Appareils et accessoires
Curried Squash Galette
Prép. 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
olive oil50 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
Madras curry powder2 tsp
-
butternut squash peeled, sliced (1 cm) (see tip)250 g
-
kabocha squash peeled, sliced (1 cm)250 g
-
red onion cut in wedges (eighths)1
-
coarse sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
wholemeal flour plus extra for dusting190 g
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes115 g
-
ground turmeric½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
water (optionnel) ice cold50 - 80 g
-
sour cream250 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
477 kcal /
1979 kJ
Protides
6 g
Lipides
35 g
Glucides
31 g
Graisses saturées
18 g
Sodium
627 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Savoury
58 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande