Curried Squash Galette

Curried Squash Galette

4.6 11 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 20min
6 portions

Ingrédients

  • olive oil
    50 g
  • black mustard seeds
    ½ tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • Madras curry powder
    2 tsp
  • butternut squash peeled, sliced (1 cm) (see tip)
    250 g
  • kabocha squash peeled, sliced (1 cm)
    250 g
  • red onion cut in wedges (eighths)
    1
  • coarse sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • wholemeal flour plus extra for dusting
    190 g
  • unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
    115 g
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • water (optionnel) ice cold
    50 - 80 g
  • sour cream
    250 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 477 kcal / 1979 kJ
Protides 6 g
Lipides 35 g
Glucides 31 g
Graisses saturées 18 g
Sodium 627 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...