Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
TM6 TM5

Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt

4.4 ( 8 évaluations )

Ingrédients

Manti dough

  • 250 g baker's flour plus extra for dusting
  • 250 g baker's flour
  • 1 egg
  • 125 g water

Wagyu beef and sauce

  • 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
  • 1 pinch Aleppo pepper plus extra to serve (see Tips)
  • 2 garlic cloves
  • 200 g Greek-style natural yoghurt
  • 1 tsp salt
  • water for boiling
  • 20 g unsalted butter
  • 100 g Turkish sausage (sucuk) cut into pieces (see Tips)
  • 100 g frozen peas
  • 100 g cocktail pickled onions
  • 50 g capsicum paste (see Tips)
  • 10 fresh mint leaves
  • Aleppo pepper to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
462.4 kcal / 1942.1 kJ
Protides
22.1 g
Lipides
17 g
Glucides
52.3 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
6.8 g
Sodium
1519.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives