Appareils et accessoires
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
Prép. 20min
Total 30min
30 pieces
Ingrédients
Peanut topping
-
roasted unsalted peanuts150 g
-
icing sugar40 g
Mochi
-
glutinous white rice washed and drained300 g
-
water800 g
-
vegetable oil for greasing
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
1.2 mg
Protides
1.5 g
Calories
221.7 kJ /
52.8 kcal
Lipides
2.6 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
5.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Around Asia
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1h 50min
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mantou buns
1h 30min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Egg Tarts
50min