Appareils et accessoires
Red bean ice cream
Prép. 20min
Total 29h 50min
4 portions
Ingrédients
Red bean paste
-
dried adzuki beans120 g
-
water for soaking
-
water plus extra for soaking1000 g
-
sugar50 g
Red bean ice cream
-
milk400 g
-
icing sugar100 g
-
egg yolks5
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh mint leaves only, for ganishing1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
15.5 g
Calories
2326 kJ /
553 kcal
Lipides
28.3 g
Fibre
2.2 g
Glucides
60.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Made in Taiwan
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Tapioca Kuih
50min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Sesame Crème
10min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Soy milk
24h 30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Homemade Soy Milk
35min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Pineapple Tarts
1h 30min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Homemade Pandan Kaya
55min