Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish

Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish

5.0 2 évaluations
Prép. 35min
Total 35min
42 pieces

Ingrédients

Beetroot Blinis
  • medium eggs separated
    2
  • cooked beetroot peeled, cut in pieces (2 cm)
    280 g
  • plain yoghurt
    170 g
  • buckwheat flour
    120 g
  • gluten-free baking powder
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • olive oil for frying, plus extra as needed
    1 Tbsp
Horseradish Cream
  • fresh parsley leaves only
    6 sprigs
  • crème fraîche
    100 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • creamed horseradish
    ½ Tbsp
Assembly
  • crayfish tails, cooked
    100 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 70 mg
Protides 1.6 g
Calories 148 kJ / 36 kcal
Lipides 1.8 g
Fibre 0.5 g
Graisses saturées 0.9 g
Glucides 3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...