Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce

Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce

4.5 10 évaluations
Prép. 10min
Total 5h
4 portions

Ingrédients

Marinade
  • lemon thin peel only, no pith and juiced
    1
  • extra virgin olive oil
    1 ½ oz
  • garlic clove
    1
  • fresh rosemary
    1 sprig
  • fresh sage
    1 sprig
  • fresh thyme
    3 sprigs
  • ground mustard powder
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • turkey breast, skinless, boneless
    20 - 24 oz
Herbed Turkey
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    60 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • fresh rosemary
    1 sprig
  • fresh sage
    1 sprig
  • fresh thyme
    2 sprigs
Roasted Red Pepper Sauce
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    4
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • roasted red peppers (16 oz), drained
    1 jar
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • fresh mixed herbs chopped, to garnish
  • pomegranate seeds to garnish
    4 oz

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 731 mg
Protides 41 g
Calories 1402 kJ / 335 kcal
Lipides 12 g
Fibre 3 g
Graisses saturées 2 g
Glucides 16 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...