Appareils et accessoires
Strimlet kyllingbryst i tomatsaus
Prép. 15min
Total 30min
6 porsjoner
Ingrédients
-
200 g feta ost, delt i biterpanela ost (meksikansk ferskost) delt i biter200 g
-
løk delt i to300 g
-
tomat delt i biter500 g
-
vegetabilsk olje30 g
-
2 toppet ts buljongpastebuljongterning (til 0.5 l)2
-
kyllingbryst, uten skinn delt i biter (3-4 cm)1000 g
-
30 g brunt sukker, delt i biter (se tips)piloncillo delt i biter (se tips)30 g
-
1 chili, fersk, (se tips)chipotle chili, på boks (se tips)20 - 30 g
-
laurbærblad, tørket2
-
18 tacoskjellmeksikansk tostada18
-
rømme, alle typer250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Protides
50 g
Calories
2417 kJ /
576 kcal
Lipides
26 g
Fibre
1.9 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Min Kokebok
158 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kung Pao kylling
Pas d’évaluation
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Pas d’évaluation