Appareils et accessoires
Kung Pao kylling
Prép. 20min
Total 1h 30min
2 porsjoner
Ingrédients
-
kyllinglår, uten skinn, uten bein delt i fire (4-5 cm biter)500 g
-
soyasaus, lett15 g
-
soyasaus, mørk10 g
-
Shaoxingvin (se tips)10 g
-
vann30 g
-
svart riseddik (se tips)5 g
-
sukker5 g
-
sichuan pepperkorn⅛ ts
-
hvitløksfedd1
-
ingefær, fersk skrelt20 g
-
nøytral olje20 g
-
chili, tørket uten frø3 - 5
-
vårløk delt i biter (4 cm)2
-
usaltede peanøtter ristede30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 2 porsjoner
Sodium
1804 mg
Protides
102.5 g
Calories
4243.9 kJ /
1010.5 kcal
Lipides
60.5 g
Fibre
5.9 g
Graisses saturées
12.4 g
Glucides
13.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Min Kokebok
158 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Pas d’évaluation
Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris
Pas d’évaluation