Appareils et accessoires
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Prép. 15min
Total 40min
6 porsjoner
Ingrédients
-
løk, gul delt i to150 g
-
hvitløksfedd1
-
mynte, fersk kun blader (se tips)2 kvister
-
olivenolje50 g
-
lammekjøttdeig (se tips)500 g
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
brødsmuler, tørket60 g
-
oregano, tørket1 ts
-
hvetemel til dryssing
-
stekeolje2 - 3 ss
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Protides
20 g
Calories
1164 kJ /
277 kcal
Lipides
16 g
Fibre
2 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Postkort fra Hellas
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kung Pao kylling
Pas d’évaluation
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris
Pas d’évaluation