Tradisjonell østerriksk gulasj

Tradisjonell østerriksk gulasj

Pas d’évaluation
Prép. 30min
Total 4h
4 porsjoner

Ingrédients

  • biffkjøtt egnet til stuing delt i biter (3 cm)
    600 g
  • sennep (feks. engelsk sennep)
    20 g
  • løk delt i 8-10 båter
    350 g
  • smør, usaltet, klarnet
    30 g
  • tomatpuré
    20 g
  • hvitløksfedd etter smak, delt i to
    1 - 2
  • paprika krydder, søtt
    3 ts
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • kajennepepper
    ¼ ts
    ¼ ts paprika krydder, sterk
  • merian, tørket
    1 ts
    oregano, tørket
  • oksebuljong terning (til 0,5 l) smuldret
    ½
    ½ ts kjøttbuljongpaste, hjemmelaget
  • vann
    200 g
  • rødvin (optionnel)
    50 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porsjon

Protides 32 g
Calories 1483 kJ / 354 kcal
Lipides 21 g
Fibre 2 g
Graisses saturées 11 g
Glucides 7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer