Appareils et accessoires
Kylling garam masala
Prép. 25min
Total 50min
4 porsjoner
Ingrédients
Garam masala krydderblanding
-
svarte pepperkorn2 ts
-
korianderfrø2 ss
-
1 ss karvefrøspisskummenfrø1 ss
-
muskatnøtt, malt½ ts
-
nellik1 ts
-
kardemomme, malt1 ss
-
kanel, malt½ ts
-
laurbærblad, tørket1
Kylling garam masala
-
hakkete tomater, på boks400 g
-
rømme, 10% fett80 g
-
smør50 g
-
sukker (optionnel)1 ts
-
salt juster etter smak¾ ts
-
kyllingbryst, uten skinn delt i terninger (3 cm)500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Protides
32 g
Calories
1159 kJ /
277 kcal
Lipides
14 g
Fibre
1.6 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Min Kokebok
158 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kung Pao kylling
Pas d’évaluation
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Pas d’évaluation