Appareils et accessoires
Indrefilet av svin med sennepssaus
Prép. 20min
Total 35min
4 porsjoner
Ingrédients
-
indrefilet av svin delt i skiver (1 cm)450 g
-
liten sjampinjong, fersk delt i skiver100 g
-
75 g madeira vin, tørr eller søtvermut, tørr75 g
-
melk100 g
-
løk kuttet i halve60 g
-
hvitløksfedd (optionnel)1
-
grov sennep2 ts
-
sterk sennep1 ts
-
1 toppet ts hønsefondkyllingbuljong terning (til 0.5 l)1
-
salt1 ts
-
malt svart pepper juster etter smak1 klype
-
2 ss fløtecrème fraîche, min 30% fett2 ss
-
maizena1 toppet ss
-
persille, fersk til pynt2 - 3 kvister
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Protides
28 g
Calories
961 kJ /
230 kcal
Lipides
7 g
Fibre
0.8 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Min Kokebok
158 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kung Pao kylling
Pas d’évaluation
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Pas d’évaluation