Mustard Green Rice
TM6

Mustard Green Rice

4.0 ( 2 évaluations )

Ingrédients

  • 70 g shallots
  • 5 garlic cloves
  • 20 g dried shrimp soaked to soften
  • 5 dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in slices
  • 40 g cooking oil
  • 500 g Chinese mustard green trimmed
  • 30 g dark soy sauce
  • 30 g light soy sauce
  • 10 g chicken stock powder
    ou 10 g mushroom seasoning powder
  • 500 g water
  • 1 pinch white pepper powder
  • 200 g roasted pork belly (siew yoke) cut in pieces (1 cm)
  • 500 g parboiled basmati rice rinsed

Infos nut.
par 1 portion
Calories
493 kcal / 2063 kJ
Protides
21 g
Lipides
13 g
Glucides
75 g
Fibre
7 g
Graisses saturées
3 g
Sodium
642 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives