Mushrooms with pistachio butter

Mushrooms with pistachio butter

4.0 7 évaluations
Prép. 15min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
    5 sprigs
  • garlic clove
    1
  • lemon peel no white pith (4 cm strip)
    1 piece
  • shelled pistachios
    40 g
  • salted butter softened
    60 g
  • lemon juice
    20 g
  • ground black pepper plus extra to season
    2 pinches
  • fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), peeled and stalks trimmed
    4
  • cream cheese softened
    100 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • tomatoes ripe and cut into halves
    2
  • salt to season
  • avocado flesh only, ripe, cut into slices
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 284.2 mg
Protides 7.2 g
Calories 1595.3 kJ / 379.8 kcal
Lipides 36 g
Fibre 6.1 g
Graisses saturées 15.7 g
Glucides 4.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...