Appareils et accessoires
Salted Caramel and Chocolate Mousse
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
Caramel
-
sugar250 g
-
maple syrup90 g
-
butter cold80 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
salt1 tsp
-
water1060 g
-
lemon juice (see tip)2 tsp
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Mousse
-
sugar50 g
-
milk chocolate cut in pieces200 g
-
butter30 g
-
eggs separated4
-
salt1 - 2 pinches
-
whipped cream to decorate
-
milk chocolate in curls, for decorating
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
289 mg
Protides
7 g
Calories
2120 kJ /
506 kcal
Lipides
29 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet baking with caramel
5 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Red Velvet Brookie
50min
Salt Bread
2h
Red Velvet Cupcakes
1h
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Pas d’évaluation
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3h 10min
Fugazza sliced onion pizza
2h
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
2h 5min
Barbecue Onions (500 g)
45min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Caipiroska
5min
Caramel Popcorn
40min
Chicken and pear pie
Pas d’évaluation