Versions compatibles
Pastă cremoasă de roșii uscate și fasole albă
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 căței de usturoi
- 5 g frunze de busuioc proaspăt
- 200 g roșii uscate, conservate în ulei, scurse (cantitate scursă), păstrați separat uleiul
- 150 g cremă de brânză
- 100 - 150 g fasole cannellini, din conservă
- 30 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- 1 priză sare de mare fină
- 2 prize piper negru măcinat
- ulei de măsline extravirgin, pentru stropit
- Infos nut.
- par 550 g
- Calories
- 5197 kJ / 1257 kcal
- Protides
- 21.6 g
- Glucides
- 35.9 g
- Lipides
- 109 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Salată de fenicul proaspăt
10 Min
Vinete sotate (400 g)
Pas d’évaluation
Supă cu cartofi dulci, ardei roșu și fasole cannellini
35 min
Alac decorticat, fiert
35 min
Vinete sotate (200 g)
30 min
Tapenade
10 Min
Tzatziki
20min
Sos cu inimi de anghinare și fasole
10 Min
Pepperoni Vegani
Pas d’évaluation
Brunch din Orientul Mijlociu
Pas d’évaluation
Ciuperci murate
6h 30min
Tofu marinat cu sos de roșii și vinete
50 min