Appareils et accessoires
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
81 mg
Protides
7 g
Calories
550 kJ /
132 kcal
Lipides
10 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Rabarberijs
36h 25min
Advocaat
10min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Zuurkool
Pas d’évaluation
Hollandaisesaus
15min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Caipirinha van mango
5min
250 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Hollandaisesaus
15min