Appareils et accessoires
Sous-vide miso aubergine
Prép. 20min
Total 2h 45min
4 porties
Ingrédients
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
670 mg
Protides
4 g
Calories
654 kJ /
156 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Pas d’évaluation
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Halloween pompoentaart
4h
Tzatziki
20min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Gefermenteerde wortelen
Pas d’évaluation
Cheesecake likeur
10min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min