Appareils et accessoires
Lemon, Lime and Ginger Tart
Prép. 15min
Total 6h 20min
8 slices
Ingrédients
-
gingernut biscuits250 g
-
unsalted butter cut in pieces85 g
-
freshly squeezed lemon juice80 g
-
lime juice, freshly squeezed80 g
-
stem ginger in syrup syrup and some ginger cut in small pieces for garnishing50 g
-
condensed milk395 g
-
double cream400 g
-
lemon zest only, for garnishing1
-
lime zest only, for garnishing1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
190 mg
Protides
6.1 g
Calories
2672.8 kJ /
642 kcal
Lipides
44.5 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
27 g
Glucides
53.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Family Favourites
16 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Posset
2h 40min
Christmas Cake
517h 45min
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9h
Summer Pudding
8h 30min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Viennese whirl mince pies
1h 40min
Butterscotch Delight
20min
Brandy Sauce
10min
Christmas Pudding
14h 30min
Baked Christmas Pudding Cheesecake
13h 50min
Mincemeat
15min