Appareils et accessoires
Chocolate Chip Scones with Raspberry Jam
Prép. 15min
Total 50min
12 pieces
Ingrédients
Raspberry Jam
-
jam sugar250 g
-
frozen raspberriesfresh raspberries250 g
Scones
-
plain flour , plus extra for dusting450 g
-
unsalted butter , cold, diced75 g
-
dark chocolate chips50 g
-
baking powder30 g
-
fine sea salt1 pinch
-
medium eggs2
-
whole milk , plus extra for glazing200 g
-
light brown muscovado sugar , to taste1 - 2 Tbsp
-
clotted creamwhipped cream (see tip), for serving300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Calories
1529.7 kJ /
365.6 kcal
Protides
7 g
Glucides
53 g
Lipides
14.4 g
Graisses saturées
8.4 g
Fibre
2.5 g
Sodium
232.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Irish Cooking
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1h
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25min
Crunchy Potato Sticks
25min
Chocolate Orange Hot Chocolate Stirrers
2h 15min
Sweet Breakfast Bread
1h 30min
Fairy Cake Bouquet
1h 50min
Guinness® Bread
1h 45min
Peanut Butter and Cookies Cake
1h 15min
Apple and Maple Syrup Bacon Scones
1h 10min
Horlicks Hot Chocolate
10min
Classic Flapjack
55min
Scones
30min