Viltgryte med rotgrønnsaker og svisker
TM5 TM6

Viltgryte med rotgrønnsaker og svisker

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 2 hvitløksfedd
  • 200 g løk, i skiver (5 mm)
  • 20 g olivenolje
  • 600 g viltkjøtt, uten bein, delt i biter (2 cm)
  • 1 ½ ss hvetemel
  • 300 g gulrøtter, delt på langs, deretter delt i skiver (3 cm)
  • 250 g flaskegresskar, delt i biter (3 cm)
  • 30 g tomatpuré
  • 50 g portvin
  • 700 g vann
  • 1 oksebuljong terning (til 0,5 l), smuldret
    ou 1 toppet ts oksebuljong paste
  • 1 ts havsalt, pluss ekstra etter smak
  • ¼ - ½ ts malt svart pepper, pluss ekstra etter smak
  • 2 kvister rosmarin, fersk, kun blader
  • 2 laubærblad, fersk
  • 120 g plommer, tørkede, uten stein

Infos nut.
par 1 porsjon
Calories
1645 kJ / 391 kcal
Protides
37 g
Glucides
35 g
Lipides
8 g
Graisses saturées
2 g
Sodium
952 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives