Viltgryte med rotgrønnsaker og svisker

Viltgryte med rotgrønnsaker og svisker

5.0 1 évaluation
Prép. 15min
Total 1h 50min
4 porsjoner

Ingrédients

  • hvitløksfedd
    2
  • løk i skiver (5 mm)
    200 g
  • olivenolje
    20 g
  • viltkjøtt uten bein, delt i biter (2 cm)
    600 g
  • hvetemel
    1 ½ ss
  • gulrøtter delt på langs, deretter delt i skiver (3 cm)
    300 g
  • flaskegresskar delt i biter (3 cm)
    250 g
  • tomatpuré
    30 g
  • portvin
    50 g
  • vann
    700 g
  • oksebuljong terning (til 0,5 l) smuldret
    1
    1 toppet ts oksebuljong paste
  • havsalt pluss ekstra etter smak
    1 ts
  • malt svart pepper pluss ekstra etter smak
    ¼ - ½ ts
  • rosmarin, fersk kun blader
    2 kvister
  • laubærblad, fersk
    2
  • plommer, tørkede, uten stein
    120 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porsjon

Sodium 952 mg
Protides 37 g
Calories 1645 kJ / 391 kcal
Lipides 8 g
Graisses saturées 2 g
Glucides 35 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer