Appareils et accessoires
Sprø kylling med syltet agurk
Prép. 30min
Total 1h 35min
4 porsjoner
Ingrédients
Syltet agurk
-
agurk delt i avlange skiver400 g
-
salt½ ts
-
karvefrø½ ts
-
hvitløksfedd2
-
dill, fersk kun blader3 kvister
-
cider eddik2 ss
-
honning1 ts
-
sitron kun saft (ca. 20 g)½
Japansk pepperkrydder
-
appelsinskall tørket (se tips)1 ss
-
svarte pepperkorn1 ss
-
sesamfrø, hvite1 ss
-
sesamfrø, svarte (se tips)1 ss
-
wakame sjøgressflak, tørket (se tips)1 ts
-
chiliflak, tørket1 ts
-
havsalt1 ts
Sprø kylling
-
ingefær, fersk skrelt3 cm
-
hvitløksfedd1
-
Japansk soyasaus, type tamari30 g
-
egg1
-
kylling indrefilet500 g
-
maisstivelse til panering50 g
-
vegetabilsk olje til fritering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Sodium
1942.4 mg
Protides
31.9 g
Calories
2312.5 kJ /
550.5 kcal
Lipides
30.2 g
Fibre
5.7 g
Graisses saturées
4.1 g
Glucides
32.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenfri mat
94 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kung Pao kylling
Pas d’évaluation
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Pas d’évaluation