Appareils et accessoires
Mango pudding (Brendan Pang)
Prép. 15min
Total 2h 15min
8 portions
Ingrédients
-
fresh mango diced (1 cm), plus extra to garnish300 g
-
water300 g
-
caster sugar150 g
-
gelatine powder2 tbsp
-
milk100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
iced water200 g
-
sweetened condensed milk (see Tips)150 g
-
distilled water1 tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
41.4 mg
Protides
4 g
Calories
887.3 kJ /
212.1 kcal
Lipides
6.8 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
4.2 g
Glucides
35.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chef favourites
57 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Candied Sweet Potatoes
1h
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Peach Hand Pies
1h 50min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Peaches in white wine syrup
4h
Passion fruit mojito mocktail
15min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Paris–Brest with praline cream
26h
Spanish flan
7h 55min
Pumpkin Risotto
45min
Passionfruit gummies
1h 25min