Appareils et accessoires
Mala Bakkwa
Prép. 5min
Total 4h 35min
30 pieces
Ingrédients
-
minced meat (pork or chicken)500 g
-
caster sugar100 g
-
½ tbsp maltose syruphoney½ tbsp
-
Sichuan mala chilli powder adjust to taste20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
cooking oil to greasesome
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
109 mg
Protides
3 g
Calories
177 kJ /
42 kcal
Lipides
2 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Reunion Dishes
13 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Homemade Fish Ball Soup
2h
Hakka Yam Abacus
20min
Shallot Oil
25min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Salted Fish Pork Belly
30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Homemade Pandan Kaya
55min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Salted Chicken
5h 10min