Appareils et accessoires
French dressing
Prép. 5min
Total 5min
200 g
Ingrédients
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
caster sugar adjust to taste3 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mustard powder1 tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
white wine vinegar50 g
-
grapeseed oil60 g
-
extra virgin olive oil30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 200 g
Sodium
119.2 mg
Protides
1 g
Calories
3678.8 kJ /
879.3 kcal
Lipides
90.6 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
10.4 g
Glucides
17.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Brandy butter
10min
Chimichurri
5min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Pas d’évaluation
Tartare sauce
10min
Caesar salad dressing
10min
Beetroot salad with raita dressing
35min
Creamy French Dressing
5min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h
Lemon caper butter
10min