
Appareils et accessoires
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Prép. 15min
Total 1h 20min
4 portions
Ingrédients
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Infos nut. par 1 portion
Calories
718 kcal /
3003 kJ
Protides
20 g
Lipides
41 g
Glucides
73 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
19 g
Sodium
1129 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Calendar 2022
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande