Couvre-lame éplucheur Thermomix® est nécessaire

Pour préparer cette recette, vous avez besoin du couvre-lame éplucheur du Thermomix®. En savoir plus

Shrimp Cocktail
TM6

Shrimp Cocktail

4.9 (7 évaluations )

Ingrédients

Sous-Vide Shrimp

  • 24 oz large raw shrimp, peeled, tail on, deveined
  • water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
  • 1 oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
    ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)

Cocktail Sauce

  • 4 oz ketchup
    ou 4 oz tomato sauce
  • 2 oz chili sauce
  • 1 oz prepared horseradish, to taste
  • 3 oz mayonnaise, to taste (optionnel)
  • 1 tsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 tsp Worcestershire sauce
  • 3 drops hot sauce, to taste
  • 2 tbsp capers, to taste (optionnel)
  • 1 pinch salt
  • ice cubes, to serve
  • fresh parsley leaves, to garnish
  • 1 lemon, cut into wedges, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
879 kJ / 210 kcal
Protides
16 g
Glucides
9 g
Lipides
12 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
1 g
Sodium
1166 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives