Appareils et accessoires
Shrimp Cocktail
Prép. 5min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
Sous-Vide Shrimp
-
large raw shrimp, peeled tail on, deveined24 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Cocktail Sauce
-
4 oz tomato sauceketchup4 oz
-
chili sauce2 oz
-
prepared horseradish to taste1 oz
-
mayonnaise (optionnel) to taste3 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
hot sauce to taste3 drops
-
capers (optionnel) to taste2 tbsp
-
salt1 pinch
-
ice cubes to serve
-
fresh parsley leaves to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1166 mg
Protides
16 g
Calories
879 kJ /
210 kcal
Lipides
12 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vintage Modern Mom
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Pas d’évaluation
Mayonnaise
5min
Marinara Sauce
40min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Lemon Caper Asparagus
25min
Clam Chowder
55min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Artichoke Heart Bruschetta
30min
Marinara Dipping Sauce
10min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30min