Skotske egg med sellerirot og gulrotsalat
TM6

Skotske egg med sellerirot og gulrotsalat

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

Egg

  • 6 egg, medium, kalde
  • vann, for å fylle opp til 1 l

Sellerirot-gulrotsalat

  • 300 g sellerirot, delt i biter (2 cm)
  • 300 g gulrot, delt i biter (2 cm)
  • 100 g yoghurt naturell
  • 20 g majones
  • 10 g sitronsaft, ferskpresset
  • 10 g honning
  • 1 ts salt
  • 2 klype hvit pepper

Skotske egg

  • 50 g sjalottløk, delt i to
  • 2 kvister persille, fersk, bare blader
  • 600 g kjøtt, uten bein, med eller uten skinn, delt i biter (3 cm)
  • 2 egg, medium
  • 15 g sennep
  • brødsmuler, tørket
  • 1 ½ ts salt
  • ½ ts hvit pepper
  • 20 g hvetemel, til dryssing
  • 70 g brødsmuler, tørket
  • 1500 g frityrsteke olje

Infos nut.
par 1 porsjon
Calories
1933 kJ / 462 kcal
Protides
32.8 g
Glucides
24.8 g
Lipides
26 g
Graisses saturées
5.7 g
Fibre
3.3 g
Sodium
742 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives