Appareils et accessoires
Spansk kjøttpai
Prép. 30min
Total 2h 15min
20 stykker
Ingrédients
Deig
-
vann100 g
-
hvitvin80 g
-
svinefett60 g
-
olivenolje25 g
-
fersk gjær smuldret opp25 g
-
sukker1 klype
-
hvetemel500 g
-
egg, medium2
-
salt10 g
Marinert kjøtt
-
svin ytrefilet skiver (ca. 2 cm tykt, 5 cm x 5 cm)600 g
-
vann250 g
-
salt1 ts
-
paprika krydder, søtt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
Egg
-
egg, medium kalde4
-
vann for å fylle til 1 l
Montering
-
chorizo Iberico, skiver (0,5 cm)150 - 200 g
-
ibericoskinke tynne skiver100 g
-
eggeplomme pisket1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stykke
Sodium
261.7 mg
Protides
13.9 g
Calories
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Lipides
13.7 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
4.7 g
Glucides
20.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Påskeoppskrifter
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kung Pao kylling
Pas d’évaluation
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Pas d’évaluation