Appareils et accessoires
Lammegryte med dampede grønnsaker
Prép. 10min
Total 55min
4 porsjoner
Ingrédients
-
mynte, fersk kun blader5 kvister
-
hvitløksfedd1
-
rødløk delt i fire80 g
-
olivenolje20 g
-
lammekjøtt uten bein, delt i biter (2 cm)400 g
-
havsalt etter smak½ - 1 ts
-
malt svart pepper2 klyper
-
nypoteter delt i biter (1 cm)200 g
-
grønne erter, på boks160 g
-
hakkete tomater, på boks400 g
-
vann100 g
-
laurbærblad, tørket1
-
blomkål buketter (2-3 cm)300 g
-
gulrot delt i skiver (5 mm)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Protides
30 g
Calories
1617 kJ /
386 kcal
Lipides
16 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Smak av vår
11 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kung Pao kylling
Pas d’évaluation
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Pas d’évaluation