Appareils et accessoires
Sticky sesamkylling
Prép. 20min
Total 40min
4 porsjoner
Ingrédients
-
olivenolje til pensling
-
jasminris250 g
-
vann1000 g
-
salt2 ts
-
kyllinglår, uten skinn, uten bein delt i biter (3 cm - se tips)800 g
-
gulrøtter delt i skiver (5 mm)180 g
-
sukkererter100 g
-
maisstivelse3 ss
-
paprikakrydder2 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
egg1
-
hvitløksfedd2
-
riseddik30 g
-
honning60 g
-
chilisaus, søt20 g
-
ketchup hjemmelaget60 g
-
brunt sukker30 g
-
soyasaus (se tips)50 g
-
sesamfrø20 g
-
vårløk delt i tynne skiver til pynt2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Sodium
2303.9 mg
Protides
45.9 g
Calories
2983.8 kJ /
710.4 kcal
Lipides
19.7 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
4.6 g
Glucides
85.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Da. Nå. Alltid.
50 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kung Pao kylling
Pas d’évaluation
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Pas d’évaluation