Appareils et accessoires
Kjøttbrød
Prép. 20min
Total 1h 20min
16 skiver
Ingrédients
-
vann400 g
-
hvitt brød delt i biter50 g
-
melk100 g
-
vegetabilsk olje20 gram
-
løk delt i to80 g
-
kjøttdeig, svin og okse (f.eks. svinekjøtt og storfekjøtt)800 g
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
paprika krydder, søtt½ ts
Niveau
facile
Infos nut. par 1 skive
Protides
13 g
Calories
694 kJ /
166 kcal
Lipides
12 g
Fibre
0.2 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Da. Nå. Alltid.
50 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kung Pao kylling
Pas d’évaluation
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Pas d’évaluation